Ελληνικά
English
Βρείτε μας  Facebook YouTube LinkedIn LinkedIn

Απολογισμός εκδηλώσεων παρουσίασης από την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ του προγράμματος «Ενίσχυση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στους τομείς της μεταποίησης, του τουρισμού, του εμπορίου και των υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013» που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 20 Φ 25/02/2013

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       Θεσσαλονίκη 25/2/2013

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι εκδηλώσεις παρουσίασης του προγράμματος «Ενίσχυση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στους τομείς της μεταποίησης, του  τουρισμού, του εμπορίου και των υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013» που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013 στα Γρεβενά και την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου στη Δεσκάτη Γρεβενών, τις οποίες συνδιοργάνωσαν το Επιμελητήριο Γρεβενών με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ.

Τόσο η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στα Γρεβενά όσο και η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στη Δεσκάτη γέμισαν ασφυκτικά από ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες και νέους που προσήλθαν να ενημερωθούν για το νέο πρόγραμμα.

Κεντρικός ομιλητής των εκδηλώσεων ήταν ο γενικός διευθυντής της ΚΕΠΑ – ΑΝΕΜ Σπυρίδων Σκοτίδας.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γρεβενών κ. Νικόλαος Ράμμος που έλαβε πρώτος το λόγο και στις δύο εκδηλώσεις αναφέρθηκε με ιδιαίτερα θετικό τρόπο στο πρόγραμμα καλώντας τις επιχειρήσεις να συμμετάσχουν σε αυτό.

Ο Περιφερειάρχης κ. Γεώργιος Δακής που παρευρέθηκε στην εκδήλωση των Γρεβενών αναφέρθηκε στη σημασία του προγράμματος για την ανάπτυξη των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και στις δυνατότητες που παρέχει στις επιχειρήσεις.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ κ. Σπύρος Σκοτίδας,  παρουσίασε στα μέλη του Επιμελητηρίου Γρεβενών όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες του προγράμματος καθώς και  στις σημαντικές διευκολύνσεις του προγράμματος για την ενίσχυση της ρευστότητας των επιχειρήσεων, ενώ χαρακτήρισε ιδιαίτερα θετικό και σημαντικό το γεγονός τη συνεργασία της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ με την Περιφέρεια και τα Επιμελητήρια της Δυτικής Μακεδονίας στο πλαίσιο προβολής και διαχείρισης του προγράμματος.

Στις εκδηλώσεις παρέστησαν πέρα από επιχειρηματίες , εκπρόσωποι επιχειρηματικών φορέων και της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς επίσης και οι Αντιπεριφερειάρχες Επιχειρηματικότητας και Εμπορίου κ. Γεώργιος Σβώλης  και Γρεβενών κ. Γεώργιος Δασταμάνης.

Φωτογραφικό υλικό εκδήλωσης Γρεβενών

 

Φωτογραφικό υλικό εκδήλωση Δεσκάτης Γρεβενών  

επιστροφή