Ελληνικά
English
Βρείτε μας  Facebook YouTube LinkedIn LinkedIn

Απολογισμός διαδραστικού θεματικού εργαστήριου «Στοχεύουμε Κοινωνικά, Ενεργούμε Συλλογικά» που συνδιοργάνωσαν το ΚΕΠΑ και το Δίκτυο Κοιν.Σ.Επ. Κεντρικής Μακεδονίας, την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016 στη Θεσσαλονίκη 01/10/2016

Απολογισμός διαδραστικού θεματικού εργαστήριου «Στοχεύουμε Κοινωνικά, Ενεργούμε Συλλογικά» που συνδιοργάνωσαν το ΚΕΠΑ και το Δίκτυο Κοιν.Σ.Επ. Κεντρικής Μακεδονίας, την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016 στη Θεσσαλονίκη
Ένα από τα πιο διαδραστικά θεματικά εργαστήρια με θέμα «Στοχεύουμε Κοινωνικά, Ενεργούμε Συλλογικά» συνδιοργάνωσαν το Κέντρο Επιχειρηματικής και Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ) και το Δίκτυο Κοιν.Σ.Επ. Κεντρικής Μακεδονίας, την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016, στο κατάστημα TOMS στην Θεσσαλονίκη.  Περισσότεροι από 60 συμμετέχοντες, μέλη κοινωνικών συνεταιριστικών επιχειρήσεων, εκπρόσωποι οργανισμών και φορέων, στελέχη επιχειρήσεων, και σπουδαστές, είχαν την ευκαιρία να κατανοήσουν τη σπουδαιότητα της αποτελεσματικής λειτουργίας της ομάδας και να ανακαλύψουν ότι η ομάδα είναι το πιο κομβικό σημείο για την ίδρυση μιας επιχείρησης. 
 
Μεγάλη βαρύτητα δόθηκε από τον κεντρικό ομιλητή του θεματικού εργαστηρίου, κ. Αθανάσιο Μπελίδη, Καθηγητή του Α’ ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, στο θέμα της ουσιαστικής επικοινωνίας με την αγορά, με πώληση σε πραγματικό χρόνο, προϊόντων που διέθεσε μία από τις Κοιν.Σ.Επ. που συμμετείχαν, στους θαμώνες του καταστήματος TOMS, που φιλοξένησε την εν λόγω εκδήλωση. Εκ μέρους του ΚΕΠΑ ο κ. Νεοκλής Στάμκος, υπεύθυνος του έργου ''microSTARS'' που υλοποιεί το ΚΕΠΑ, ανέπττυξε το ζήτημα των μικροπιστώσεων και της κοινωνικής οικονομίας. Επίσης, στο εργαστήριο παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα του έργου So New καθώς και όλες οι εξελίξεις που σχετίζονται με την κοινωνική οικονομία.
 
Το εργαστήριο πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του έργου microSTARS που συγχρηματοδοτείται απο το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της ΕΕ και δημόσιους πόρους της Ελλάδος και της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας.
 
 
 
επιστροφή