Ελληνικά
English
Βρείτε μας  Facebook YouTube LinkedIn LinkedIn

Την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016 στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης η ημερίδα του ΚΕΠΑ και του Δήμου Θεσσαλονίκης για τις Μικροπιστώσεις

 Την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016 στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης η ημερίδα του ΚΕΠΑ και του Δήμου Θεσσαλονίκης για τις Μικροπιστώσεις

Θεσσαλονίκη  19/10/2016

Δελτίο τύπου

«Την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016 στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης η ημερίδα του ΚΕΠΑ και του Δήμου Θεσσαλονίκης για τις Μικροπιστώσεις»

Με στόχο την ενημέρωση επιχειρήσεων, start ups, επιχειρηματικών φορέων και ανέργων που θέλουν να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση, για το εργαλείο των Mικροπιστώσεων μεταφέροντας καλές πρακτικές από την ΕΕ το Κέντρο Επιχειρηματικής & Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ) στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μικροπιστώσεων (European Microfinance Day) σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης, διοργανώνουν Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016 και ώρες 16:30-21:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης ημερίδα με θέμα : ''Νέες Επιχειρηματικές Ευκαιρίες με οδηγό τις Μικροπιστώσεις''.

Ομιλητές στην ημερίδα θα είναι εκπρόσωποι της ΕΕ, του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, του ΚΕΠΑ, καθώς και στελέχη ελληνικών και ευρωπαϊκών επιχειρηματικών φορέων και οργανισμών (ΣΕΒΕ, Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας, Microfinance Centre,κ.λ.π.).

Όπως επισημαίνουν τα στελέχη του ΚΕΠΑ, η εκδήλωση αποτελεί μέρος των πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει το ΚΕΠΑ για την προώθηση των Μικροπιστώσεων στη χώρα μας και τη δυνατότητα άμεσης εμπλοκής  υψηλού κύρους φορέων του ιδιωτικού τομέα ως Φορείς Μικροπίστωσης, όπως συμβαίνει και στο εξωτερικό, με την προϋπόθεση βέβαια να υπάρχει το κατάλληλο θεσμικό πλαίσιο που σήμερα δεν υφίσταται.

Χορηγός της εκδήλωσης είναι η εταιρεία LIVEMEDIA ενώ χορηγοί επικοινωνίας είναι τα ΜΜΕ : ΣΚΑΙ, FM100, TV100, VORIA.GR, ΤΗΕSSNEWS και Ράδιο Θεσσαλονίκη.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος κ. Νίκος Υποφάντης.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί και διαδικτυακά μέσω livestreaming στη διεύθυνση: http://www.livemedia.gr/mikropistwseis.

Για το πρόγραμμα του συνεδρίου, πατήστε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα Αγνή Παγούνη (KEΠΑ/Μicrostars, τηλ. 2310-274-033, pagounia@microstars.gr) και τον κ. Ιωάννη Τσιτσόπουλο (ΚΕΠΑ/τηλ. 2310-480.000/εσ.134, tsitsopoulosi@e-kepa.gr)

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπρόσθετη διευκρίνιση ή πληροφορία.

 

 

 

επιστροφή