Ελληνικά
English
Βρείτε μας  Facebook YouTube LinkedIn LinkedIn

Τελευταία Νέα

Καθορισμός αποζημίωσης των Αξιολογητών και των Επιτροπών Αξιολόγησης σε δράσεις του ΕΠΑνΕΚ του ΕΣΠΑ 2014-2020
22/01/2017

Στις 11/1/2017 το ΦΕΚ  της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ) για τον καθορισμό της αποζημίωσης των Αξιολογητών και των Επιτροπών Αξιολόγησης της Δράσης  «Ενίσχυση Τουριστικών ΜΜΕ για τον εκσυγχρονισμό τους και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών» και στις 16/1/2017 εκδόθηκε το ΦΕΚ της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ) για τον καθορισμό της αποζημίωσης των Αξιολογητών και των Επιτροπών Αξιολόγησης της Δράσης «Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές» στο πλαίσιο του ΕΠΑνΕΚ, του ΕΣΠΑ 2014 – 2020.

περισσότερα
Αφιέρωμα της εκπομπής ''READY BUSINESS'' του Τ/Σ ''ΣΚΑΙ'' για την πρωτοβουλία δημιουργίας λογότυπου για την αγορά ''ΚΑΠΑΝΙ'' της Θεσσαλονίκης, από το ΚΕΠΑ
22/01/2017

Στην εκπομπή ''READY BUSINESS'' του Τηλεοπτικού Σταθμού (Τ/Σ) ''ΣΚΑΙ'' με το δημοσιογράφο Ν.Υποφάντη, προβλήθηκε σήμερα Κυριακή 22/1/2017 αφιέρωμα για την πρωτοβουλία δημιουργίας λογότυπου για την αγορά ''ΚΑΠΑΝΙ'' της Θεσσαλονίκης από το ΚΕΠΑ, σε συνεργασία με το Σύλλογο Επαγγελματιών Ιστορικού Κέντρου Θεσσαλονίκης και τοπικούς φορείς της πόλης. Στην εκπομπή μίλησαν ο Υπεύθυνος Δημοσιότητας και Πληροφόρησης του ΚΕΠΑ κ. Ιωάννης Τσιτσόπουλος και η Υπεύθυνη Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του ΚΕΠΑ κα. Αγγελική Μπάρακλη.

περισσότερα
Την Παρασκευή 20  Ιανουαρίου 2017, η καταληκτική προθεσμία υποβολής της ανανεωμένης άδειας/απαλλακτικού αδείας λειτουργίας της επιχείρησης, στο πρόγραμμα για την ενίσχυση των ΜΜΕ στο πλαίσιο των ΠΕΠ/ΕΣΠΑ 2007-2013
18/01/2017

Η ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ με γεωγραφική επιχειρησιακή ευθύνη στις Περιφέρειες της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας ενημερώνει τους δικαιούχους του προγράμματος ''Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου– Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013'', ότι σύμφωνα με τις τελευταία τροποποίηση του οδηγού του προγράμματος, θα πρέπει να αποσταλεί ή υποβληθεί στην ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ (αντίστοιχα και στους άλλους εταίρους του ΕΦΕΠΑΕ απο τους Δικαιούχους της περιοχής ευθύνης τους) το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 20  Ιανουαρίου 2017, η ανανεωμένη άδεια/απαλλακτικό άδειας  λειτουργίας της επιχείρησης.

περισσότερα

Κλειστές θα παραμείνουν αύριο Τετάρτη 11/1/2017 οι υπηρεσίες της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ
10/01/2017

Η ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ανακοινώνει ότι, λόγω συνέχειας των τεχνικών προβλημάτων που προκάλεσε η σημερινή επιδείνωση των καιρικών συνθηκών, οι υπηρεσίες της δεν θα λειτουργήσουν και αύριο Τετάρτη 11/1/2017.

περισσότερα
Επείγουσα Ανακοίνωση : Δεν θα λειτουργήσουν αύριο Τρίτη 10/1/2017 οι υπηρεσίες της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ
09/01/2017

Η ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ανακοινώνει ότι, λόγω τεχνικών προβλημάτων που προκλήθηκαν από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και τον παγετό, οι υπηρεσίες της αύριο Τρίτη 10/1/2017 δεν θα λειτουργήσουν.

περισσότερα
Πάρτυ στο ΚΑΠΑΝΙ για τη δημιουργία του λογότυπου της αγοράς με πρωτοβουλία του ΚΕΠΑ και σε συνεργασία με το Σύλλογο Επαγγελματιών Ιστορικού Κέντρου και τοπικούς φορείς της Θεσσαλονίκης
08/01/2017

Με τετράωρο πάρτυ απο τις 1:00μ.μ.έως τις 5:00μ.μ. με κρασί, μεζέ, μουσικής και δώρα γιορτάστηκε η δημιουργία του λογότυπου για την εναία ταυτότητα της αγοράς ''ΚΑΠΑΝΙ''. Η εκδήλωση διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του ΚΕΠΑ και του Συλλόγου Επαγγελματιών Ιστορικού Κέντρου σε συνεργασία το Resilient Thessaloniki, το Youthnest και το Creativity Platform και είχε στόχο την περαιτέρω προβολή και προώθησης της αγοράς ΄'ΚΑΠΑΝΙ''.

 

περισσότερα
«Η Θεσσαλονίκη διασκεδάζει στο Καπάνι»- Δελτίο τύπου
03/01/2017

Με στόχο την περαιτέρω ανάδειξη του λογοτύπου για το Καπάνι (Αγορά Βλάλη) που δημιουργήθηκε μέσω της πρωτοβουλίας του ΚΕΠΑ σε συνεργασία με το Σύλλογο Επαγγελματιών Ιστορικού Κέντρου, το Resilient Thessaloniki, το Youthnest και το Creativity Platform, στο πλαίσιο του έργου «Design For Europe» της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, οι εν λόγω φορείς προσκαλούν όλους τους πολίτες της Θεσσαλονίκης στο μεσημεριανό happening με φαγητό, ποτό και μουσική που διοργανώνουν εντός της αγοράς την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017 και ώρες 13:00-17:00.

περισσότερα
Παράταση καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής της ανανεωμένης άδειας/απαλλακτικού άδειας λειτουργίας από τους Δικαιούχους του προγράμματος Ενίσχυσης των ΜΜΕ στο πλαίσιο των ΠΕΠ/ΕΣΠΑ 2007-2013
02/01/2017

Η ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ με γεωγραφική επιχειρησιακή ευθύνη στις Περιφέρειες της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας ενημερώνει τους δικαιούχους του προγράμματος ''Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου– Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013'',  ότι με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας & Ανάπτυξης κ. Α. Χαρίτση παρατείνεται έως τις 20 Ιανουρίου 2017 η καταληκτική προθεσμία υποβολής της ανανεωμένης άδειας/απαλλακτικό άδειας  λειτουργίας για την καταβολή της τελικής δόσης της επιχορήγησης.

περισσότερα
Ανακοίνωση ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ για την καταληκτική ημερομηνία υποβολής δικαιολογητικών για την οριστική ένταξη των Δυνητικών Δικαιούχων στο πρόγραμμα '' Ενίσχυση της Αυτοαπασχόλησης  Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης'' στο πλαίσιο του ΕΠΑνΕΚ του ΕΣΠΑ 2014-2020.
28/12/2016

H KEΠΑ-ΑΝΕΜ, εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ με επιχειρησιακή γεωγραφική ευθύνη στις Περιφέρειες της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, υπενθυμίζει στους Δυνητικούς Δικαιούχους της Δράσης ''Ενίσχυση της Αυτοαπασχόλησης  Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης'' στο πλαίσιο του ΕΠΑνΕΚ του ΕΣΠΑ 2014-2020 ότι την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016 είναι η  νέα καταληκτική ημερομηνία υποβολής/προσκόμισης των δικαιολογητικών προκειμένου να ενταχθούν οριστικά στη Δράση.

 

περισσότερα
Την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016 η καταληκτική ημερομηνία υποβολής της ανανεωμένης άδειας/απαλλακτικού άδειας λειτουργίας από τους Δικαιούχους των προγραμμάτων που διαχειρίζεται ο ΕΦΕΠΑΕ.
27/12/2016

Ο ΕΦΕΠΑΕ (Αρμόδιος εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ για τις Περιφέρειες Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας είναι η ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ) υπενθυμίζει στους δικαιούχους των προγραμμάτων που διαχειρίζεται στο πλαίσιο του ΕΠΑΝ ΙΙ και των ΠΕΠ του ΕΣΠΑ 2007-2013 ''Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου– Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013'',  ''Εξωστρέφεια – Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων Ι '',  ''Εξωστρέφεια – Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων ΙΙ  '', ''Νέα Καινοτομική Επιχειρηματικότητα'', ''Μεταποίηση στις Νέες Συνθήκες'',   ''Εκσυγχρονισμός Χερσαίων Εμπορευματικών Οδικών Μεταφορών''  ότι, σύμφωνα με τις τελευταίες τροποποιήσεις των οδηγών των προγραμμάτων, όπως αναφέρονται ανωτέρω, θα πρέπει να αποσταλεί ή υποβληθεί στον αρμόδιο εταίρο του ΕΦΕΠΑΕ  το αργότερο μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου 2016, η ανανεωμένη άδεια/απαλλακτικό άδειας  λειτουργίας της επιχείρησης.

 

περισσότερα
Απόφαση Πέμπτης (5ης) τροποποίησης της πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης επιχειρηματικών σχεδίων του Προγράμματος:"Ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης" στο πλαίσιο του ΕΠΑνΕΚ του ΕΣΠΑ 2014-2020
21/12/2016

O Αν. Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Α. Χαρίτσης υπέγραψε στις 21/12/2016 την απόφασης της Πέμπτης (5ης) τροποποίησης της πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης επιχειρηματικών σχεδίων του Προγράμματος:"Ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης" στο πλαίσιο του ΕΠΑνΕΚ του ΕΣΠΑ 2014-2020. Η προθεσμία υποβολής του φακέλου με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά Ένταξης για την οριστική ένταξη των Δυνητικών Δικαιούχων στο πρόγραμμα παρατείνεται έως την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016.

περισσότερα