Ελληνικά
English
Βρείτε μας  Facebook YouTube LinkedIn LinkedIn

Τελευταία Νέα

Εκδήλωση του ΚΕΠΑ και του Ιnefan.gr με θέμα «Παραδοσιακό  Vs  Ψηφιακό (digital) Marketing» την Πέμπτη 27 Απριλίου 2017, στη Θεσσαλονίκη.
24/04/2017

Το Κέντρο Επιχειρηματικής & Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ) σε συνεργασία με το διαδικτυακό forum inefan.gr διοργανώνουν την Πέμπτη 27 Απριλίου 2017 στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης  (Αίθουσα Συνεδριάσεων, Αριστοτέλους 27, 4όροφος, Θεσσαλονίκη) και ώρες 18:00-20:00  εκδήλωση με τα θέμα «Παραδοσιακό  Vs  Ψηφιακό (digital) Marketing».

περισσότερα
Συμμετοχή των στελεχών του ΚΕΠΑ στο 2ο θεματικό εργαστήριο στο πλαίσιο του έργου EUROSYN της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην πόλη Udine της Ιταλίας
17/04/2017

Στις 5 και 6 Απριλίου 2017, διεξήχθη στο Udine της Ιταλίας το 2ο θεματικό εργαστήριο στο πλαίσιο του έργου EUROSYN της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στο οποίο το ΚΕΠΑ συμμετέχει ως εταίρος.

περισσότερα
1η Απόφαση Ένταξης Πράξεων Κρατικών Ενισχύσεων στο πλαίσιο της Πρόσκλησης «Ενίσχυση της Αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης» του ΕΠΑνΕΚ του ΕΣΠΑ 2014-2020
12/04/2017

Η ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ, με γεωγραφική και επιχειρησιακή αρμοδιότητα στις Περιφέρειες της Κεντρικής Μακεδονίας, ανακοινώνει ότι, η Ειδική Γραμματέας Διαχείρισης Τομεακών Ε.Π. ΕΣΠΑ και Τ.Σ. κα. Ε. Φωτονιάτα υπέγραψε την Τετάρτη 12/4/2017 την 1η απόφαση οριστικής ένταξης των Πράξεων Κρατικών Ενισχύσεων των Δικαιούχων στο πλαίσιο της Δράσης '' Ενίσχυσης της Αυταπασχόλησης των Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης'' του ΕΠΑνΕΚ, του ΕΣΠΑ 2014-2020.  

περισσότερα
Απόφαση αποδοχής του πρακτικoύ Νο 11/15-3-2017 της Κεντρικής Επιτροπής Παρακολούθησης του Προγράμματος «Μετεγκατάσταση επιχειρήσεων σε Β.Ε.ΠΕ. και Επιχειρηματικά Πάρκα» του ΕΠΑΝ ΙΙ του ΕΣΠΑ 2007-2013
11/04/2017

O Γενικός Γραμματέας Βιομηχανίας, κ. Ε. Ζαφείρης υπέγραψε στις 10/4/2017 υπέγραψε την απόφαση αποδοχής του πρακτικoύ Νο 11/15-3-2017 της Κεντρικής Επιτροπής Παρακολούθησης του Προγράμματος «Μετεγκατάσταση επιχειρήσεων σε Β.Ε.ΠΕ. και Επιχειρηματικά Πάρκα» του ΕΠΑΝ ΙΙ του ΕΣΠΑ 2007-2013».

περισσότερα
Επίσκεψη της Επιτρόπου Περιφερειακής Ανάπτυξης της ΕΕ κας Corinaς Creţu, στην καινοτόμο ελληνική επιχείρηση ''Agrostis''
09/04/2017

Η αρμόδια Eπίτροπος για την Περιφερειακή Πολιτική της Ε.Ε. κα  Corina Creţu επισκέφτηκε την Πέμπτη 6 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη, την καινοτόμο ελληνική εταιρία στον πρωτογενή τομέα, Agrostis η οποία εδράζεται στην θερμοκοιτίδα νεοφυών επιχειρήσεων I4G.

περισσότερα
Συμμετοχή του ΚΕΠΑ στην εκπαιδευτική ημερίδα ''Το BitCoin και η τεχνολογία Blockchain” του Πειραματικού Γενικού Λυκείου του Πανεπιστημίου Μακεδονίας
09/04/2017

“BitCoin και Οικονομία” ήταν το θέμα συζήτησης που ανέπτυξε ο κ. Δημήτριος Κατσαρέλλος, Σύμβουλος του Κέντρου Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης ''microSTARS'' του ΚΕΠΑ στο Κιλκίς κατά την διάρκεια εκπαιδευτικής ημερίδας με τίτλο “Το BitCoin και η τεχνολογία Blockchain”, που διοργάνωσε το Πειραματικό Γενικό Λύκειο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017, στο αμφιθέατρο του Πειραματικού ΓΕΛ που βρίσκεται στην περιοχή της Νεάπολης στη Θεσσαλονίκη.

περισσότερα
Αύξηση του προϋπολογισμού και του αριθμού των ωφελούμενων σε 3 προγράμματα ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας
07/04/2017

Η ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ, με γεωγραφική και επιχειρησιακή ευθύνη τις Περιφέρειες της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονία, ενημερώνει ότι απο το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση :

"Την αύξηση του προϋπολογισμού και των ωφελούμενων στα τρία πρώτα προγράμματα του ΕΣΠΑ για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας ανακοίνωσε σήμερα ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξης Χαρίτσης, κατά την κοινή συνεδρίαση της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και  της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών σήμερα στη Βουλή.

περισσότερα
Διευκρινιστική Ανακοίνωση σχετικά με τους Πίνακες Βαθμολογικής Κατάταξης για τη Δράση: «Αναβάθμιση πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές» του ΕΠΑνΕΚ του ΕΣΠΑ 2014-2020
05/04/2017

H KEΠΑ-ΑΝΕΜ, εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ με γεωγραφική και επιχειρησιακή ευθύνη στις Περιφέρειες της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, ενημερώνει ότι το Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης προχώρησε σε διευκρινιστική Ανακοίνωση σχετικά με τους Πίνακες Βαθμολογικής Κατάταξης για τη Δράση: «Αναβάθμιση πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές» του ΕΠΑνΕΚ, του ΕΣΠΑ 2014-2020.

περισσότερα
Συμμετοχή των Κέντρων Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης ''microSTARS" του ΚΕΠΑ στα “Workshops Ανάπτυξης Επαγγελματικών Δεξιοτήτων” του skywalker.gr στη Θεσσαλονίκη
05/04/2017
 
Για δεύτερη συνεχή χρονιά, τα Κέντρα Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης ''microSTARS'' του ΚΕΠΑ, στήριξαν με τη συμμετοχή τους την πρωτοβουλία του skywalker.gr ''Workshops Ανάπτυξης Επαγγελματικών Δεξιοτήτων'' που διεξήχθησαν με μεγάλη επιτυχία, τις ημέρες Παρασκευή 31 Μαρτίου και Σάββατο 1 Απριλίου 2017, στο Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Τhessaloniki Job Festival 2017.
 
< περισσότερα
Eπίσκεψη σπουδαστών marketing του ΙΕΚ Τριανδρίας Θεσσαλονίκης στα γραφεία του ΚΕΠΑ
05/04/2017

Σπουδαστές στον τομέα του marketing του ΙΕΚ Τριανδρίας Θεσσαλονίκης, επισκέφθηκαν την Τετάρτη 5 Απριλίου τα γραφεία του ΚΕΠΑ  προκειμένου να ενημερωθούν για τη λειτουργία και τις δραστηριότητες του Φορέα για την επιχειρηματικότητα. 

 
περισσότερα
Επίσκεψη της Επιτρόπου της ΕΕ κ. Corina CREŢU στην Ελλάδα (5-7/4/2017)
04/04/2017

Η Επίτροπος, κ. Corina Creţu, αρμόδια για την Περιφερειακή Πολιτική της Ε.Ε., πρόκειται να επισκεφθεί την Ελλάδα από  τις 5 έως τις 7 Απριλίου 2017. Το απόγευμα της Πέμπτης 6 Απριλίου η κυρία Κρέτσου θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη όπου θα επισκεφθεί την Εταιρεία "AGROSTIS", που παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες πληροφορικής και νέων  τεχνολογιών στον πρωτογενή τομέα (Γεωργία–Κτηνοτροφία) και χρηματοδοτήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος ''Νέα Καινοτομική Επιχειρηματικότητα'' του ΕΠΑΝ ΙΙ του ΕΣΠΑ 2007-2013. Την παρακολούθηση του έργου είχε η ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ.

περισσότερα
Ομιλία Υπεύθυνου Δημοσιότητας και Πληροφόρησης της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ κ. Ιωάννη Τσιτσόπουλου, στην εκδήλωση της ΕΟΝΕ ''Ελεύθερο επάγγελμα και τη Νεανική Επιχειρηματικότητα''
03/04/2017

Ο Υπεύθυνος Δημοσιότητας και Πληροφόρησης κ. Ιωάννης Τσιτσόπουλος, ήταν ομιλητής στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Ένωση Οικονομολόγων, Νομικών και Επιχειρηματιών (ΕΟΝΕ) την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 στη Θεσσαλονίκη (Ξενοδοχείο Imperial) με θέμα ''Ελεύθερο Επάγγελμα και Νεανική Επιχειρηματικότητα''.

περισσότερα